Qui som?

L’Agrupació Fotogràfica d’Igualada et dona la benvinguda a la seva pàgina web, et desitja una visita complaent, on esperem que hi trobis motius per considerar la fotografia no tan sols una activitat de lleure sinó també un camí d’expressió i comunicació ric i personal.

La nostra entitat agrupa persones de tota mena i condició, amb diversos graus d’experiència i diverses maneres de veure el fet fotogràfic, la suma de tots genera un potencial humà que possibilita qualsevol projecte relacionat amb la fotografia, i mena l’entitat endavant.

La visita de les diverses seccions et donarà una idea global de les nostres activitats i tarannà, sota el nostre lema de fomentar i practicar la fotografia hi cap qualsevol iniciativa per millorar i enriquir la nostra vivència fotogràfica.

Som una entitat amb un passat, un present i veiem amb optimisme el futur, t’invitem a unir-te a nosaltres per progressar conjuntament i viure amb intensitat aquest neguit fotogràfic que a tots ens apassiona.

AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA D'IGUALADA

Adreça:  
Plaça de la Creu 18 , Igualada

Telèfon: 
(+34) 938-055-967

Email:
afi@afigualada.com
phone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram